Despre noi

Proiecte NG-Network Global Worth Campus 3

650 +

Proiecte incheiate cu succes

NG-Network powerd by Anachrom Consult

Servicii Premium pentru Companii

ANACHROM CONSULT isi desfasoara activitatea sub brandul NG – NETWORK. Suntem o firma cu o experienta indelungata in furnizarea de servicii IT catre companii private si institutii publice. Oferim servicii IT complete, personalizate in functie de nevoile fiecarui client, pentru sustinerea obiectivelor de business ale acestuia.

Prin serviciile IT furnizate de noi la nivel national, clientii beneficiaza de suportul IT necesar pentru acoperirea riscurilor informatice, eliminarea situatiilor de indisponibilitate a sistemelor IT si sustinerea activitatii curente.

Ne ajutam clientii sa exploateze beneficiile tehnologiei in scopul dezvoltarii continue si sustenabile a activitatii lor.

Profesionalism si siguranta

Focusul activitatii noaste este livrarea de solutii ce raspund nevoilor clientilor asigurand simultan securitatea afacerii acestora. Asiguram confidentialitatea informatiilor.

Eficienta la standarde internationale

Asiguram functionarea retelei dumneavostra in mod eficient si cu un foarte bun management al resurselor. Realizam sisteme IT in acord cu standardele internationale.

Oferim servicii si solutii Certificate

Certificare ISO 9001:2015

Suntem certificati ISO 9001 pentru a realiza retele de date, voce si wireless, sisteme de supraveghere, alarmare la efractie si acces-control.

Licenta sisteme de securitate

Suntem autorizati de Inspectoratul General al Politiei Romane pentru instalarea, modificarea sau intretinerea sistemelor de alarmare impotriva efractiei – Licenta nr. 4729/T/2018. Sistemele de alarmare impotriva efractiei inglobeaza sisteme de supraveghere, de control acces si alarmare la efractie.

Autorizatie sisteme detectie incendiu

Suntem autorizati de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta pentru a efectua lucrari de instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu – Autorizatie seria A, nr. 9770/2020.

Certificare Legrand

Suntem parteneri Legrand, certificati pentru a lucra cu solutii LCS2 si LCS3.

Solutii complexe

Cercetare & Dezvoltare solutii inovatoare

Folosim tehnologie de ultima ora si echipamente hardware de la parteneri de renume. Pornind de la o analiza atenta a nevoilor clientului, dezvoltam solutii durabile si eficiente, respectand standardele de calitate.