Solutii de control acces si pontaj

Proiectam, instalam si configuram solutii complete de pontaj si control acces pentru cladiri sau evenimente in spatii deschise.

Sistemele de control acces reprezinta un instrument de management si gestionare a intrarilor si iesirilor dintr-o anumita zona sau cladire, avand misiunea de protejare si monitorizare a personalului, cladirilor, echipamentelor, depozitelor si datelor confidentiale.

Instalare sisteme de securitate si pontaj control acces

In spatele acestor elemente vizibile se afla un numar de echipamente interconectate folosind diverse tehnologii, ce comunica in vederea realizarii functiei de control acces. Structura unui sistem de control acces este ierarhizata pe 3 nivele principale:

  • Echipamente de teren – bariere auto, usi de acces, porti de acces, turnicheti, incuietori electrice/electromagnetice, contacte magnetice, butoane de comanda, fotocelule, surse, etc.;
  • Echipamente de control – cititoare cu diverse tehnologii, tastaturi, unitati control acces, controller, interfete in/out, interfete de comunicatie, terminale de pontaj, etc.;
  • Echipamente de management si software – servere, calculatoare de gestiune, software de management, retele de comunicatii, etc.;

Pentru gestionarea intregului sistem este utilizat un software de control acces si un server dedicat. Prin intermediul acestui soft se programeaza si se administreaza intregul sistem, se monitorizeaza evenimentele produse in sistem, se executa rapoarte si se asigura interconectarea cu alte sisteme (de securitate, gestiune, contabilitate si resurse umane, IT, etc.).

Ultilitatea sistemelor de control - acces

Folosirea unui sistem de control acces permite monitorizarea si restrictionarea accesului persoanelor sau autoturismelor in spatii de interes, in conformitate cu anumite reguli prestabilite. Astfel, puteti securiza accesul in anumite incaperi sau zone, puteti identifica locatia exacta a personalului si puteti verifica eficienta la locul de munca a fiecarui angajat raportat la timpul petrecut in spatiul de lucru.

Acces control NG-Network by Anachrom Consult

Un sistem de control – acces proiectat si instalat de NG-Network va permite sa monitorizati cu usurinta:

  • situatia prezentei si a pontajului personalului dumneavoastra;
  • zonele de acces pentru fiecare persoana in parte;
  • perioadele de timp in care acestea au acces intr-o anumita locatie cu risc mai mare sau mai mic din punct de vedere al securitatii;
  • prezenta persoanelor cu drepturi diferite de acces in anumite zone din diverse locatii.

NG-Network utilizeaza echipamente de ultima generatie de la vendori de renume precum: Suprema, Hid, Kantech, Rosslare, etc. pentru instalarea celor mai sigure si eficiente sisteme de control acces.

Control acces si pontaj biometric