Detectie si alarmare la efractie

Solutii NG-Network

Proiectam sisteme si instalam echipamente profesionale de detectie si semnalizare efractie produse de Paradox, DSC, Cerber, firme de top in domeniul echipamentelor de securitate.

Solutii de alarmare la efractie

Sistemele de detectie si semnalizare a efractie (sau sisteme de alarmare la efractie) fac parte din schema de baza atunci cand vorbim de constructiile noi (imobile rezidentiale, cladiri de birouri, magazine, etc).

In prezent, toate proiectele includ si sistemele de curenti slabi: retea locala, telefonie, TV, sistem de securitate (detectie efractie, detectie incendiu, supraveghere video si interfonie/videointerfonie).

Sistemele de alarmare la efractie sunt necesare pentru protectia electronica a persoanelor si bunurilor impotriva furturilor si a patrunderilor neautorizate. Chiar si in cazul institutiilor publice sau firmelor unde exista un post de paza permanent, sistemul de detectie si semnalizare efractie este necesar (sa amintim numai necesitatea ca unele incaperi sa fie protejate in regim special sau existenta butoanelor de panica, foarte utile in anumite situatii).

  • proiectarea solutiei si intocmirea documentatiei (memoriul tehnic, plansele amplasarii echipamentelor si a traseelor de cabluri, schema blocului de interconectare pentru echipamente);
  • selectarea echipamentelor pasive si active (controller, detectori);
  • instalarea traseelor de cablu;
  • instalarea si configurarea echipamentelor;
  • testarea sistemului;
  • punerea in functiune a sistemului de alarmare la efractie;
  • instruirea personalului;
  • receptia lucrarii si predarea documentatiei;
  • asigurarea serviciilor de mentenanta a sistemului.
Sisteme de securitate si alarmare la efractie
Solutii de securitate NG-Network

Siguranta si preventie

Solutiile de alarmare la efractie NG-Network pot fi conectate la un dispecerat de interventie si monitorizare. Sistemul alerteaza echipa de interventie rapida ce va putea interveni chiar in momentul efractiei.

Echipamentele de semnalizare acustica si luminoasa, respectiv sirenele si lampile de avertizare ofera o protectie sporita chiar prin factorul de intimidare. Modulele speciale de comunicatie va pot anunta in timp real chiar pe telefonul mobil de o eventuala efractie in spatiul protejat. Gradul de complexitate al sistemelor de detectie si alarmare la efractie creste proportional cu dimensiunile cladirilor sau a proprietatilor care trebuie protejate.

In urma instalarii unei solutii de alarmare la efractie NG-Network va recomandam sa apelati la firme specializate de paza si protectie.