Consultanta IT - Companii Private & Institutii Publice

NG-Network va ofera asistenta in alegerea solutiilor informatice si a programelor necesare functionarii la nivel maxim a sistemului IT. Incepand cu 2005 NG-Network a acumulat experienta si a dobandit competente in multiple tehnologii, produse software si solutii de monitorizare, avand misiunea de a furniza servicii scalabile.

Serviciile si solutiile furnizate de NG-Network asigura o reducere a costurilor totale de intretinere si faciliteaza recuperarea investitiilor intr-un timp cat mai scurt. Adoptand modelul de furnizare de servicii „IT Service Management” am reusit sa maximizam eficienta și disponibilitatea.

Oferim solutii si servicii pentru infrastructuri IT de toate dimensiunile, inclusiv data centere, baze de date, servicii web, design, implementare, management si testare. Consultantii nostri va pot ajuta sa identificati potentiale minusuri din infrastructura, va pot oferi suport tehnic, suport pentru upgrade si migrari, standardizarea infrastructurii și balansarea resurselor pentru a creste performanta si eficienta generala.

Servicii de consulta IT, consultanta curenti slabi NG-Network

Servicii de consultanta IT oferite de NG-Network

 • studii de impact;
 • scenarii de implementare;
 • arhitectura de sistem;
 • acceleratori ai mediului de afaceri;
 • recomandari privind optimizarea sistemului informatic;
 • analiza pentru cablare structurata;
 • analiza de frecventa radio pentru retelele wireless;
 • solutii pentru reteaua de calculatoare, atat din punct de vedere hardware, cat si software;
 • recomandari privind construirea unui website de prezentare, a unui magazin online, etc.;
 • recomandari privind solutii de backup;
 • consultanta licentiere.

Importanta serviciilor de Consultanta IT

Majoriatea oamenilor considera faptul ca serviciile de Consultanta IT se limiteaza la primirea unor sfaturi utile. In realitate, aceste servicii sunt cu mult mai complexe si elaborate decat par. Un serviciu de consultanta IT de succes, implica o serie de practici si studii care acopera mai multe segmente: estimari de timp, estimari de personal, estimari de echipamente, estimari privind materialele necesare, estimari de costuri, analiza competitiva a lucrarii, dezvoltarea unei strategii IT corporative, implementarea sistemelor informatice, modalitatile de gestiune, etc.

Servicii de dezvoltare IT NG-Network

Receptivitatea si capacitatea de adaptare la schimbarile provocate de evolutia tehnologica sunt cruciale atunci cand apelati la un plan/strategie de dezvoltare IT. Aceste doua elemente se bazeaza pe standardele in domeniu, generand un cadru sistematic si personalizat pentru fiecare proiect IT.

Etapele standardizate privind planurile de dezvoltare IT:

Planificarea solutiilor alaturi de consultantii IT: definiti si elaborati o solutie in perfecta concordanta cu strategia de dezvoltare a afacerii; definiti platformele, echipamentele si metodologiile potrivite proiectului IT dezvoltat;

Etapa de proiectare si implementare: realizati o schita potrivit planului de dezvoltare, definitivati etapele necesare implementarii, planificati migrarea datelor, implementati solutiile platformei suport;

Etapa proiectului de mentenanta si suport: dezvoltarea solutiei de suport in concordanta cu evolutia tehnologica in timp, pentru a putea oferi asistenta ce vizeaza actualizari, up-date-uri hardware, adaugare de functionalitati ce pot imbunatati performantele si gradul de utilizare.