Importanta matarii golurilor tehnologice la foc

Pentru a spori protectia la foc a unei cladiri trebuie sa protejam punctele vulnerabile si greu accesibile ale acesteia.

Trecerile de cabluri, compartimentele de incendiu sunt protejate pasiv cu produse antifoc, prin respectarea valorilor de rezistenta din proiectul cladirii pentru barierele de incendiu.

Matari goluri tehnologice cu spuma anti foc

Inchiderile trecerilor de cabluri, tevi, tuburi de aer prin pereti ce delimiteaza compartimentele de incendiu nu se pot realiza eficient cu materiale de constructie uzuale.

Protectia la foc a tubulaturilor este constituita dintr-o patura flexibila fabricata din vata minerala din silicati naturali de calciu si magneziu, incapsulata intr-o folie de aluminiu ranforsata cu fibre de sticla care ofera o buna izolare in prezenta umiditatii sau a agentilor chimici. Patura flexibila protejeaza termic tubulaturile sistemelor de ventilatie, sistemele de extractie ale hotelor de la bucatarii de focuri celulozice sau de hidrocarburi, oferind performante exceptionale la temperaturi ridicate.

Sistemele folosite de noi sunt profesionale si agrementate. Produsele antifoc sunt complet testate si adaptate individual cerintelor tehnice ale instalatiilor mecanice din constructii.

Solutii de etansare a golurilor tehnologice la foc

NG-Network ofera solutii complete de etansare a golurilor tehnologice pentru pereti si plansee cu rezistenta la foc:

  • etansarea trecerilor de cabluri;
  • etansarea trecerilor de tevi si conducte;
  • etansarea canalelor de ventilatie;
  • sisteme combinate;
  • sisteme de protectie.
Etansare goluri tehnologice la foc
Etansare goluri de trecere la foc